Mijn persoonlijke interesses

Senior Servicedesk Medewerker

Home »  Aanvragen »  Eliantie »  Senior Servicedesk Medewerker

Senior Servicedesk Medewerker

On augustus 18, 2016, Posted by , In Eliantie, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Senior Servicedesk Medewerker

[ad_1]

Voor onze opdrachtgever in regio Den Haag zijn we op zoek naar een Senior Servicedesk Medewerker.


Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers met betrekking tot ICT gerelateerde meldingen en storingen. Tevens heb je een coördinerende rol binnen het Service Center team en fungeer je als rechterhand van de afdelingsmanager.

Je registreert meldingen (incidenten, problemen, vragen) en bepaalt hiervan de categorie en prioriteit. ICT gerelateerde meldingen los je, waar mogelijk, op of zet je door naar de juiste collega’s. In jouw rol als incidenthouder bewaak je de voortgang van incidenten binnen de aangegeven doorlooptijd volgens de afgesproken SLA. Je onderhoudt contact met interne klanten met betrekking tot uitstaande meldingen.

Als senior servicedesk medewerker ICT ben je verantwoordelijk voor het ICT-magazijn. Je installeert, configureert en onderhoudt laptops, PC’s, vaste en mobiele telefonie en printers. Je maakt, beheert en verwijdert e-mailaccounts & accounts voor verschillende applicaties en geeft rechten op netwerkschijven. Je voert wijzigingen door in de CMDB, biedt support op MS Office-applicaties op best effort basis, en je instrueert de eindgebruikers waar nodig.

[ad_2]

Source link

Comments are closed.