Mijn persoonlijke interesses

Scrum Master

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Scrum Master

Scrum Master

On februari 9, 2016, Posted by , In Harvey Nash, With Reacties uitgeschakeld voor Scrum MasterVoor een directe eindklant in Amsterdam is Harvey Nash op zoek naar een SCRUM Master.

Start: asap

Duur: 1 maand met optie op verlenging

Inzet: 40 uur per week

Omschrijving:

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren, energieke en enthousiaste Scrum Master om het team te versterken. Als stevige Scrum Master ondersteun je een of meerdere software en ontwikkel teams in een snel veranderende Agile omgeving. Je haalt het beste uit de teamleden en het team naar boven. De Scrum Master is ervoor verantwoordelijk dat Scrum wordt befrepen en goed wordt uitgevoerd. Scrum Masters doen dit door ervoor te zorgen dat het Scrum Team zich houdt aan de Agile theorie, praktijk en regels. De Scrum Master is een dienend leider voor het Scrum Team. De Scrum Master helpt diegenen buiten het Scrum Team te begrijpen welke van hun interacties met het Scrum Team behulpzaam zijn en welke niet. De Scrum Master helpt iedereen deze interacties te veranderen om zo de waarde die door het Scrum Team wordt gecreëerd voor de klant te maximaliseren.

Betreft coaching van een Scrum Master waarbij er 1 sprint (2 weken) als Scrum Coach zelf in de lead in 1 sprint (2 weken) als ondersteuning van de te coachen Scrum Master.

Opleiding en expertise:

HBO

Scrummaster PSM1

Agile coaching

Ervaring met Agile management tools zoals JIRA

Competenties:

5 jaar of meer ervaring als Scrum Master in een grote enterprise omgeving

Ervaring met het managen van een backlog en het plannen van sprints

Ervaring met software ontwikkeling en software life cycle management

Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en EngelsSource link