Mijn persoonlijke interesses

Projectleider CRM

Home »  Aanvragen »  Eliantie »  Projectleider CRM

Projectleider CRM

On augustus 17, 2016, Posted by , In Eliantie, By ,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Projectleider CRM

[ad_1]

Senior projectleider met ervaring in CRM systemen en processen rond klantondersteuning

Voor onze opdrachtgever te Den Haag zoeken wij per direct een senior projectleider die (clusters van) projecten kan managen en projectteams kan aansturen en begeleiden. Ben je gecertificeerd in Prince2 Foundation en Practitioner? Heb je ervaring met het leiden van complexe projecten? Kun je zelfstandig werken, maar ben je ook een teamplayer? Dan nodigen we je uit om te reageren!

Je stelt projectvoorstellen en projectinitiatiedocumenten op en zorgt voor de inpassing van nieuwe ontwikkelingen en methoden in de project-uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de eindresultaten van projecten binnen de gestelde scope, planning en het budget. Rapportage vindt plaats aan de opdrachtgevers, stuurgroepen en aan het hoofd van de afdeling.

Innovatieve Projecten
De afdeling Innovatieve Projecten (IP) van de sector Innovatie & Ontwikkeling heeft als hoofdtaak het uitvoeren van strategische projecten, veelal met een sterke ICT-component. De projecten zijn uiteenlopend van aard, het kan gaan om complexe softwareontwikkelingsprojecten, maar ook om hardware- of gebouwprojecten. De projecten worden uitgevoerd ten behoeve van verschillende doelgroepen. De afdeling IP bestaat uit een groep projectleiders, een team van informatieanalisten en ondersteuning van project- en programmamanagement. Samen bezitten zij de vaardigheden en ervaring die nodig zijn voor het uitvoeren van grote complexe projecten.

[ad_2]

Source link

Comments are closed.