Mijn persoonlijke interesses

Medior Technisch Applicatiebeheerder

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Medior Technisch Applicatiebeheerder

Medior Technisch Applicatiebeheerder

On February 12, 2019, Posted by , In IT-Staffing, By ,, , With Comments Off on Medior Technisch ApplicatiebeheerderDeze functie valt binnen de afdeling Application Management van IT Operations, de ICT-afdeling van onze klant. Application Management  heeft een sterke project- en beheerafdeling.
Binnen de afdeling heb je 30 professionals als collega. Als team zorgen wij ervoor dat wijzigingen in de ICT infrastructuur en bedrijfsapplicaties op verantwoorde wijze in productie worden genomen.
 
Je komt te werken in een tijdelijk programmateam van 5 technisch applicatiebeheerders en 1 database beheerder. Het doel van dit programma is het doorvoeren van een zeer grote wijziging op de grootste back-end maatwerk applicaties van onze klant. Deze wijzigingen hebben invloed op zowel techniek als op functionaliteit. De wijzigingen worden eind maart 2019 in een big-bang in productie doorgevoerd. In mei/juni volgt een 2e big-bang. Als applicatiebeheerder in dit team ondersteun je andere teams uit het programma (o.a.ontwikkelteams, testteams) door het beschikbaar stellen en houden van diverse test omgevingen. Tevens zorg je er samen met je collega’s voor dat de technische installatie (big bang) geruisloos verloopt, er een fallback scenario is en de applicatie na in productie name door collega’s beheerd kunnen worden door goede werkinstructies en documentatie op te leveren.Source link