Mijn persoonlijke interesses

Interaction Designer

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Interaction Designer

Interaction Designer

On februari 9, 2016, Posted by , In Harvey Nash, By , With Reacties uitgeschakeld voor Interaction DesignerVoor een relatie in Den Helder is Harvey Nash op zoek naar een

Interaction Designer

Start: over ca. 3 maanden

Duur: maximaal 2 jaar

Functieomschrijving

Als interaction designer en front-end ontwikkelaar werk je samen met collega’s in Scrum teams aan het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerksoftware van C2 systemen (C2 – command & control). Als interaction designer draag je vanuit interaction design perspectief bij aan het optimaliseren van de user experience van onze C2-systemen. Als onderdeel van een multidisciplinair team verzorg je het complete ux-design van concept tot specificatie (in de vorm van een interactief prototype). Samen met product owners zorg je voor het opstellen en vertalen van de backlog items naar interactieontwerpen waarbij je gebruik maakt van user stories. Je denkt mee over functionaliteit, navigatie en interactie. Je bent verantwoordelijk voor prototypes die veelal met QT gemaakt worden. Uiteindelijk worden de ontwerpen door onze projectteams geïmplementeerd in werkende maatwerkapplicaties. Samen met testers draag je zorg voor de kwaliteit van deze software.

Wat ga je bij ons doen?

* Samenwerken met collega’s in projecten om succesvolle C2-systemen te ontwikkelen

* Begrijpen van de behoefte van de klant en dit vertalen naar uitstekende interactie ontwerpen

* In staat zijn user interfaces te bedenken en specificeren

* Proactief meedenken met opdrachtgevers over oplossingsrichtingen

* Functionaliteit samenbrengen in een product backlog

* Ontwikkelen van de front-end van C2-systemen

Wat bieden we jou

* Een bedrijf waarbij het optimaliseren van de user experience, vanuit een authentieke drive, een kernactiviteit is.

* Uitdagende, creatieve en innovatieve projecten, gekoppeld aan de degelijkheid en professionaliteit van een organisatie die al 40 jaar C2-systemen voor de marine en de landmacht ontwikkelt

* Samenwerking en kennisuitwisseling met geestverwanten uit diverse disciplines, zoals visual design, interaction design, information design en user interface engineering.

* Een plek waar mensen belangrijk zijn: een informele, open en hechte cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, kennisuitwisseling, samenwerking en plezier.

Opleidingseisen

* Je hebt een universitair of HBO+ werk- en denkniveau.

Functie-eisen en wensen

* Je hebt ruime ervaring in interaction design en front-end development.

* Je bent klant- en oplossingsgericht, beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en kunt je dan ook goed uitdrukken in zowel woord als geschrift (Nederlands en Engels).

* Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en gedreven om kwaliteit te leveren in je werk.

Vereiste kennis van en/of ervaring

* Responsive UI design

* Ervaring met Flex of een soortgelijk pakket

* Scrum

* QT, akka scala

* Usability testen

* Visual design

* W3C standaarden

Jij biedt ons

* Theoretische bagage in de vorm van een hbo- of universitaire opleiding op het gebied van cognitieve ergonomie, cognitieve psychologie, interaction design of user-system interaction. Inclusief methoden en technieken om een user experience design vraagstuk aan te pakken.

* Minimaal twee jaar relevante werkervaring als interaction designer/interactie ontwerper.

* Gedegen kennis van en aantoonbare ervaring met userinterfacestijlgidsen en prototyping tools en feeling met techniek.

* Een flexibele en resultaatgerichte instelling, een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve eigenschappen.

Aanbiedingen mét CV en onder vermelding van tarief (all-in, exclusief BTW), dienen uiterlijk 8 februari in ons bezit te zijn.

OPMERKING: Kandidaten hoeven op dit moment nog niet beschikbaar te zijn. In verband met uitgebreide screening die zeker 2 tot 3 maanden in beslag neemt wordt een start van de opdracht pas voorzien in april/meiSource link