Mijn persoonlijke interesses

Graag Azure Consultant worden of Microsoft 365 Specialist?

Home »  Aanvragen »  B-Conn »  Graag Azure Consultant worden of Microsoft 365 Specialist?

Graag Azure Consultant worden of Microsoft 365 Specialist?

On mei 12, 2021, Posted by , In B-Conn, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Graag Azure Consultant worden of Microsoft 365 Specialist?


Kom dan kennismaken met BCONN ICT!

Ben je bekend met ons? BCONN ICT is een kwaliteitsspeler op de IT-markt voor IT infrastructuur- en securityprojecten met name op het gebied van cloud, digital workspace, security, datacenter en networking. Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals verhuizingen van IT-omgevingen, uitbestedingsprojecten, cloud migraties, werkplek implementaties of de beveiliging van endpoints.

BCONN ICT onderscheidt zich doordat we werken vanuit de ambitie van de professional. Dat doen we door te investeren in jouw ambitie en ontwikkeling met opleidingen en trainingen. Je hebt een persoonlijke coach en sales zorgt in overleg voor passende en uitdagende projecten, die jouw loopbaan bevorderen. Het BCONN team bestaat uit een vakbekwaam team, met wie je goed kunt sparren en kennisdelen. Een fijne ruggensteun mocht je vragen hebben.

Heb jij minimaal een MBO+ of een HBO-diploma op zak en ervaring op het gebied IT-infrastructuur? Neem dan gerust contact op via mirjam.goeseije@bconn.nl voor een online kennismaking. Ik vertel je dan graag meer over wie wij zijn en de mogelijkheden.

Ik ben benieuwd naar jouw reactie.

Mirjam Goeseije
HR Consultant BCONN ICT
mirjam.goeseije@bconn.nl
06-42137046Source link