Mijn persoonlijke interesses

E-Learning Content Developer

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  E-Learning Content Developer

E-Learning Content Developer

On november 4, 2019, Posted by , In IT-Staffing, By , , With Reacties uitgeschakeld voor E-Learning Content Developer


De kandidaat wordt ingezet voor een project waarbij de bestaande e-learning content wordt omgebouwd van FLASH (AS3) naar HTML5.

De plaats van te werkstelling is een militaire omgeving waar een mix van militair en burger medewerkers werken. De normale diensturen liggen tussen 07:30 en 16:30.

Als E-Learning Content Developer houdt je je bezig met het ombouwen en ontwikkelen van bestaande e-learning. Dit doe je met behulp van de input van de medewerkers van het Expertise Centrum E-Learning (ECE). Je ontwerpt, schrijft en ontwikkelt oplossingen voor e-learning doormiddel van video, afbeeldingen en animaties. Uiteraard houd je hierin rekening met verschillende modellen en principes zoals volwasseneducatie en het 70/20/10-leren. In deze rol ga je e-learning materiaal ontwikkelen voor Defensie binnen ECE. 

Achtergrond opdracht:

JIVC: JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Source link