Mijn persoonlijke interesses

Consultant-verzuimapplicaties

Home »  Aanvragen »  ICTdienstenonline »  Consultant-verzuimapplicaties

Consultant-verzuimapplicaties

On februari 14, 2016, Posted by , In ICTdienstenonline, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Consultant-verzuimapplicaties

[ad_1]

Heb je ervaring met verzuimprocessen en wil je jouw carrière voortzetten binnen een zelfstandig ICT bedrijf dat tot de top drie van Nederland behoort? Ben jij iemand met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Voel jij je daarbij thuis in een informele bedrijfscultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving:

Na een inwerkperiode word je als Consultant verantwoordelijk voor de implementatie en dienstverlenende ondersteuning van de applicaties Humannet Starter en Humannet Verzuim. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal implementeren en ondersteunen van de oplossing en het geven van opleiding en instructie aan gebruikers. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het leveren van nazorg en kun je worden ingezet voor pre-sales activiteiten. Je zorgt voor een goede afstemming met de andere consultants binnen de divisie en je rapporteert aan de Business Unit Manager VCD Humannet. VCD Humannet

VCD Humannet is gespecialiseerd in hoogwaardige verzuimsoftware en is één van de grotere marktpartijen op het gebied van webbased verzuimapplicaties. We onderhouden en verkopen twee applicaties: Humannet Verzuim en Humannet Starter. Via deze applicaties wordt preventie, verzuim, herstel en re-integratie van honderdduizenden werknemers accuraat gevolgd en bewaakt. Klanten hebben hiermee op elk gewenst moment en vanaf elke locatie inzicht in, toezicht op en overzicht over hun verzuimproces.

VCD Humannet is een business unit van de divisie VCD Healthcare (onderdeel van de VCD IT Groep) en ontwikkelt haar producten en diensten ’in huis’.

[ad_2]

Source link

Comments are closed.