Mijn persoonlijke interesses

Channel Manager (16 uur per week)

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Channel Manager (16 uur per week)

Channel Manager (16 uur per week)

On februari 10, 2016, Posted by , In Harvey Nash, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Channel Manager (16 uur per week)Voor een opdrachtgever in Den Haag zoekt Harvey Nash

Channel Manager

Achtergrond:

De opdrachtgever heeft vorig jaar enkele stappen gemaakt voor een betere digitale ondersteuning van de adviseur op het gebied van particuliere schadeverzekeringen. Zo is de ‘digitale postbus’ gerealiseerd, waarmee de adviseur direct polissen kan ontvangen in zijn eigen administratie. Deze mogelijkheid wordt aangeboden via Aplaza Documenten- en Berichtenservice (DBS) of GIM Resultatenservice (GRS). In 2016 willen wij hier op doorontwikkelen en daarom zijn we op zoek naar een ervaren channel manager die ons hierin kan helpen. Daarnaast zal deze persoon ook het aanspreekpunt zijn rondom dit thema, zowel intern als extern.

Opdracht voor 12 weken, 16 uur per week:

* Hands on: aanspreekpunt voor zowel de systeemhuizen, intermediairs en interne (sales) collega’s rondom koppelingen, automatisering en berichtgeving.

* Strategisch: opleveren van een plan wat de beste vervolgstappen zijn voor Aegon op het gebied van samenwerking met de systeemhuizen en tussenpartijen.

* Pragmatisch: binnen de huidige vraagstukken vanuit onder andere interne call centre meedenken hoe we met de huidige middelen de adviseur beter kunnen ondersteunen en dit ook implementeren waar mogelijk.

De ideale kandidaat:

* Ruime ervaring als channel manager binnen de (schade)verzekeringen branche.

* Contacten en eerder gewerkt met de grote systeemhuizen zoals Dias, ANVA en Level 7.

* Ervaring in het werken met koppelingen ten behoeve van ADN-berichten zoals Aplaza.

* Kennis van Keylane QIS is een pre.Source link