Mijn persoonlijke interesses

Business Consultant

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Business Consultant

Business Consultant

On februari 10, 2016, Posted by , In Harvey Nash, By , With Reacties uitgeschakeld voor Business ConsultantVoor een directe eindklant in Groningen is Harvey Nash op zoek naar een

Business Consultant (Adviseur Uitvoering)

Start: 12 februari

Duur: 4 maanden (optie op verlenging)

Uren per week: fulltime

Werkzaamheden

– Het modelleren van het bedrijfsproces waarvoor i-Dee verantwoordelijk is, in een grafische weergave conform de standaard BPMN.

– Het leveren van een basis om de beschrijving van procedures en instructies voor de betrokken unit te kunnen leveren (AO)

– Afstemming met interne stakeholders

– Advies over inrichtingskeuzes

Opdrachtbeschrijving

Door de afdelingsmanager Frontoffice en de unitmanager i-Dee is in 2015 opdracht gegeven om de taken en verantwoordelijkheden van i-Dee te onderzoeken en duidelijkheid hierover te creëren. Kernvraag hierbij was: is i-Dee op de toekomst voorbereid? Dit resulteerde in een onderzoeksrapport met aanbevelingen welke in oktober 2015 is gepresenteerd aan het lijnmanagement en de medewerkers van i-Dee. Na aanleiding hiervan is gevraagd de aanbevelingen uit het onderzoeksrapport planmatig uit te voeren.

Het traject begint met het modelleren van het bedrijfsproces waarvoor i-Dee verantwoordelijk is, in een grafische weergave conform de standaard BPMN. De business consultant/ adviseur gaat gezamenlijk met de medewerkers de werkzaamheden inventariseren. Op basis van deze inventarisatie dient ook de administratieve organisatie te worden aangepast. De business consultant/ adviseur adviseert hier in.

Om deze reden is de RDW op zoek naar een business consultant/ adviseur met affiniteit met procesmodellering.

Organisatorisch zal de medewerker onderdeel worden van, en ondersteuning verlenen aan, het projectteam dat verantwoordelijk is voor realisatie van de beoogde wijzigingen.

Competenties

Extra waarde hechten we aan kandidaten die voldoen aan de volgende competenties:

* Praktisch ingesteld

* Weet processen en requirements op papier te zetten die voor de werkvloer eenvoudig zijn te uit te voeren en die ook “auditproof” zijn

* Pro-actief : knelpunten aangeven zodra je ze ziet

* Hands on mentaliteit – Een uitvoerder, niet alleen een analist

* Kunnen schakelen tussen verschillende abstractieniveaus

Aanbiedingen mét CV en onder vermelding van tarief (all-in, exclusief BTW), dienen uiterlijk 8 februari om 12:00 uur in ons bezit te zijnSource link