Mijn persoonlijke interesses

bConn ICT ook voor Zelfstandig Professionals!

Home »  Aanvragen »  B-Conn »  bConn ICT ook voor Zelfstandig Professionals!

bConn ICT ook voor Zelfstandig Professionals!

On februari 7, 2016, Posted by , In B-Conn, By ,,,, , With Reacties uitgeschakeld voor bConn ICT ook voor Zelfstandig Professionals!


Schrijf je nu bij ons in als Zelfstandig Professional. We kunnen je dan gemakkelijk benaderen als we een interessante opdracht voor je hebben! Opdrachten die wij geregeld ontvangen zijn functies zoals projectleider, projectmanager, ICT architect en ICT infrastructuur specialist (op het gebied van virtualisatie, storage, security, netwerk en datamanagement).


Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van complexe ICT infrastructuur projecten bij klanten. Wij worden ingeschakeld als het echt moeilijk wordt. Denk hierbij aan uitbestedingstrajecten, transities, migraties, verhuizingen et cetera. Wij leveren een project pas op als aan ons basisuitgangspunt is voldaan. Het is niet alleen klaar, het is ook in één keer goed.


En dat is ook ons motto.


bConn ICT: in één keer goed.


We werken met toonaangevende klanten samen en de opdrachten zijn ook niet bepaald kinderachtig. bConn staat enerzijds voor Be Connected. Dat is wat wij doen: mensen, afdelingen, bedrijven en technologie verbinden. Maar fonetisch staat het ook voor beacon, wat zoveel als ‘baken’ betekent.Source link