Mijn persoonlijke interesses

Allround IT-er

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Allround IT-er

Allround IT-er

On September 18, 2019, Posted by , In IT-Staffing, By ,, , With Comments Off on Allround IT-er


Voor deze functie zijn wij op zoek naar een allround IT-er die primair verantwoordelijk is voor het beheer van de IT infrstructuur en ook in staat is om technisch applicaitebeheer werkzaamheden uit te voeren. Om die reden zijn onderstaande werkzaamheden en kennisgebieden waarop de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd, onderscheidend voor deze rol. Vanwege de kleine omvang hett team zijn de werkaamheden over veel kennisgebieden verdeeld. Het zwaartepunt zal bij deze rol liggen bij VmWare, maar wanneer nodig zal ook applicatie beheer, Windows en Citrix beheer onderdeel uitmaken van het takkenpakket.

• Analyseren en oplossen van verstoringen

• Adviseren over vraagstukken en mogelijke oplossingen bij problemen

• Uitvoeren van dagelijkse beheer werkzaamheden die te maken hebben met de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en integriteit van de applicaties waarvoor DICTU verantwoordelijk is.

• Kennis van ICT service management (ITIL);

• Kennis van en aantoonbare ervaring met VMWare, Microsoft server besturingssystemen,

• Kennis van en aantoonbare RES ONE/AVANTI workspace, Citrix XenApp en Microsoft MDT.

• Een beveiligingsonderzoek AIVD niveau B is onderdeel van de gunning

Achtergrond opdracht

DICTU is op zoek naar een gedreven Allround IT-er die op het gebied vanTechnisch Beheer excelleert. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen Team Vier van de divisie 1-op-N dienstverlening. De ideale kandidaat heeft brede kennis van IT Infrastructuur en een specialistische kennis waar het Windows, Citrix en VmWare beheer betreft. Hierbij valt te denken aan Microsoft (server/werkplek) besturingssystemen, RES ONE/AVANTI, Citrix XENAPP en overige tooling voor het beheer van Werkplekken. Maar ook dagelijkse controles op de werking, verhelpen van incidenten en meewerken aan changes en patches om de veiligheid van de gegevens en de beschikbaarheid van de systemen te garanderen.De patch-cyclus vindt plaats buiten de kantoortijden. Je stelt verbeterplannen op en schrijft procedures of werkt deze bij. Je bent analytisch en communicatief en werkt graag in een team.Source link