Mijn persoonlijke interesses

XSLT Specialist

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  XSLT Specialist

XSLT Specialist

On February 11, 2019, Posted by , In IT-Staffing, With Comments Off on XSLT SpecialistVoer een onderzoek uit naar het prestatieniveau van de huidige XSLT in gebruik voor berichttransformaties voor de regelingen FATCA, DAC 2 en CRS. Te onderzoeken aspecten zijn:

– Huidige prestatieniveau van de huidige XSLT's
– Mogelijk maatregelen om tot prestatieverbeteringen te komen gebaseerd op enkel XSLT aanpassingen
– Mogelijke maatregelen gebaseerd op ander gebruik van andere constructies ondersteund door Saxon
– Mogelijke maatregelen gebaseerd op wijzigingen elders in het proces waar de XSLT tranformatie van uit maakt.
– De te verwachten prestatieverbetering per door te voeren maatregel

Op basis van het onderzoek zal besloten worden welke maatregelen doorgevoerd gaan worden. Het begeleiden en het eventueel zelf doorvoeren van deze maatregelen maakt ook onderdeel uit van deze opdracht.

Achtergrond opdracht:
Binnen de applicatie VMG wordt XSLT technologie toegepast. Met deze applicatie worden internationale gegevensleveringen uitgevoerd. Waarbij vanuit een gegevensbron gegevens worden verstrekt aan afnemers. Hierbij worden XSLT transformaties uitgevoerd, met behulpd van Saxon-EE. De transformaties hebben betrekking op twee toepassingen:- Het uitvoeren van kwaliteitsregels, waardoor gegevens afgeleid worden zodat ze alsnog verstrekt kunnen worden of om gegevens af te keuren, zodat ze uiteindelijk niet verstrekt worden.

– Het transformeren van gegevens van een XML-intern formaat naar een extern bericht formaat bijv. voor FATCA-, DAC 2 of CRS berichten.

Er zijn doorlooptijden tot 75 uur gemeten. We vragen ons af tot in hoeverre en met welke maatregelen de doorlooptijden drastisch verkort kunnen worden en hoe dit bereikt kan worden.Source link