Mijn persoonlijke interesses

Verzekeringsspecialist/Nederland – Noord-Brabant

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Verzekeringsspecialist/Nederland – Noord-Brabant

Verzekeringsspecialist/Nederland – Noord-Brabant

On februari 9, 2016, Posted by , In IT-Staffing, By , With Reacties uitgeschakeld voor Verzekeringsspecialist/Nederland – Noord-BrabantFunctie
Verzekeringsspecialist

Expertise

Werkzaamheden
Medewerker Verkoopondersteuning ZekerVanJeZaak

De functie
– Het bieden van verzekeringstechnische ondersteuning aan de klant over alle rubrieken heen middels telefonie en e-mail – Het bieden van systeemtechnische ondersteuning aan de klant middels telefonie en e-mail – Het verrichten van administratieve handelingen ter ondersteuning van de klant en (potentieel) verzekerden – Het coachen van de klant op zelfredzaamheid – Het optimaliseren van eigen werkprocessen en het implementeren van verbetervoorstellen
 
Het profiel
Dit alles vraagt een duizendpoot. Intrinsiek gemotiveerde medewerkers, die proactief op zoek gaan naar de beste dienstverlening voor de klant. Coachingvaardigheden en communicatieve kwaliteiten zijn hierbij een vereiste. Verzekeringstechnische kennis in de vorm van WFT Basis en Schade is vereist. Kennis van en ervaring met ZeZa is een vereiste. Bijbehorende competenties zijn flexibiliteit en ondernemerschap. Ten slotte zit het continue verbeteren jou in de genen. Binnen Achmea stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.
 
Jouw afdeling
De afdeling Verkoopondersteuning valt binnen de divisie Interpolis van Achmea en kenmerkt zich als een groot contactcenter. Binnen Verkoopondersteuning worden de Rabobanken ondersteund bij de verkoop van zowel particuliere als bedrijfsmatige verzekeringen. De medewerker verkoopondersteuning bedrijven werkt in teamverband binnen het onderdeel Verkoopondersteuning Bedrijven.
 
Wij bieden
Een functie voor de periode van begin februari tot en met 30 juni 2016 voor 36 uur per week, locatie Tilburg.

Uurtarief tussen de € 32,50 en € 45 afhankelijkl van kennis en vaardigheden.

Graag ontvangen wij bij interesse je cv én motivatie (zonder motivatie mogen wij helaas niet voorstellen) uiterlijk 8 februari 10.00 uur.

Ben je geen freelancer maar wil je toch graag aan de slag? Dan kunnen wij je voor de duur van het project op de loonlijst nemen.

Bijzonderheden
Indien je sollicitatie tot een plaatsing bij onze opdrachtgever leidt, is het van belang om te weten dat wij dan per ommegaande de volgende gegevens nodig hebben:
· Kopie Geldig Identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart, geldig gedurende de gehele opdracht.)
· Gewaarmerkte kopieën van het hoogst behaalde diploma en voor de functie relevante diploma’s
· Kopie VOG (aan te vragen na plaatsing)
Deze gegevens hebben wij nodig om de screening die door opdrachtgever volgt, zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren.

Regio
Nederland – Noord-Brabant

Startdatum
04-02-2016

Duur
5 maanden

Referentienr.
92160026Source link