Mijn persoonlijke interesses

Senior Programma manager

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Senior Programma manager

Senior Programma manager

On February 12, 2019, Posted by , In IT-Staffing, By , , With Comments Off on Senior Programma managerAls programmamanager ondersteun je het Kernteam Flexibiliteit. Je bent sterk in het vertalen van strategische doelen naar afgebakende opdrachten met concrete resultaten. Je bent in staat om de verschillende belangen van afdelingen binnen de de klant op elkaar te laten aansluiten.
Je bewaakt de voortgang van de verschillende projecten en stuurt bij waar nodig.
Je daagt het Kernteam en projectleiders uit om gestelde doelen te behalen.
Je draagt zorg voor het intern uitdragen van het Transitieprogramma, zodat flexibiliteit als volwaardig alternatief wordt ingezet.
Je bent een sparringspartner voor de thema-eigenaar Flexibiliteit en rapporteert aan hem.

De klant heeft als doel om met inzet van mogelijke flexibiliteitsproducten en -concepten duurzame opwek en een veranderende energievraag optimaal te faciliteren en het energienetwerk betaalbaar en betrouwbaar te houden. Hiervoor is het Transitieprogramma Flexibiliteit opgezet als één van de negen strategische programma’s en rapporteert daarvoor maandelijks aan de Raad van Bestuur.
Als sterke rechterhand van de thema-eigenaar wordt een uitvoerend programmamanager gezocht, welke er voor zorgt dat het programma zijn doelstellingen realiseert.

 Source link