Mijn persoonlijke interesses

Senior (lead) Java ontwikkelaar

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Senior (lead) Java ontwikkelaar

Senior (lead) Java ontwikkelaar

On augustus 31, 2018, Posted by , In IT-Staffing, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Senior (lead) Java ontwikkelaarOntwerpen, ontwikkelen en onderhouden van de JAVA applicatie IED .Je bent een senior applicatieontwikkelaar JAVA die volgens de richtlijnen van de JAVA ontwikkelstraat het ontwerp kan aanpassen en werkt volgens de richtlijnen van JAVA ontwikkelstraat met DB2. Van jou wordt verwacht dat jij, als senior ontwikkelaar als volwaardig teamlid participeert in het Scrum-proces. Samen met je collega’s werk je aan het hele traject: van refinement van de opdracht, het begroten en inplannen van de taken, bouwen en testen tot en met het demonstreren van de geleverde functionaliteit. Het zwaartepunt ligt bij de stroomlijning van het ontwerp en bouwactiviteiten, waarbij jij als team-lead het eerste aanspreekpunt bent voor de architect en dat je samen met collega-applicatieontwikkelaars de applicatie ontwikkelt en onderhoud. Het delen en vastleggen van kennis is een vanzelfsprekendheid. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je collega ontwikkelaars inhoudelijk coacht en begeleidt naar het opleveren van kwalitatief goed onderhoudbare software.

Gevraagde expertise: Java, EJB, JPA, IPAS, Git, Jira, Jenkins, XML, Wicket, SONAR Qube, Jmeter, Selenium / Fitnesse, Confluence, DevOps,Vakkennis overig: ITSM, SCRUM, beveiligingBusinesskennis: kennis van Aangifte (OB buitenland) en Invordering is een pré maar geen vereiste.

Persoonlijke vaardigheden:
– Communicatief sterk in de samenwerking binnen het team, met de raakvlakken, en gebruikers.- Ervaren, vakkundig en professioneel met een brede ontwikkeling.
– Vakkundig en professioneel als applicatieontwikkelaar: staat voor zijn/haar vak en heeft drive om een kwalitatief hoogwaardig product op te leveren.
– Assertieve persoonlijkheid met een kritische blik en een oplossingsgerichte, samenwerkende mentaliteit.
– Veranderingsgericht en creatief: iemand die gemakkelijk in iets nieuws durft te stappen of een nieuw pad durft te verkennen, bijvoorbeeld als het gaat om pilot-trajecten voor nieuwe technologie.

Achtergrond opdracht*:
Eind 2011 heeft de Europese Commissie het Witboek BTW opgesteld. Hierin wordt de lijn voor de toekomst van de BTW geschetst, waarbij het doel is om door (vereenvoudigings)maatregelen te komen tot een "stabieler, solider en efficiënter Btw-stelsel". Één van die maatregelen is de nieuwe regeling ‘Mini One Stop Shop’ (MOSS). De introductie van deze regeling per 2015 wordt gezien als een belangrijke stap in de vereenvoudiging van de BTW-verplichtingen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de implementatie van de wetgeving die in 2015 is opgesteld. Vervolgens zal er uitbreiding noodzakelijk zijn om de applicaties voor te bereiden op de uitbreiding van de regeling. De eerste stap hiervoor is E commerce 2019, welke gevolgd zal worden door E-commerce 2021.Source link