Mijn persoonlijke interesses

Senior Financial Accountant

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Senior Financial Accountant

Senior Financial Accountant

On februari 9, 2016, Posted by , In Harvey Nash, By , With Reacties uitgeschakeld voor Senior Financial AccountantHarvey Nash is voor een van haar eindklanten in Utrecht op zoek naar een Senior Financial Accountant.

Proces:

Deadline: woensdag 10 februari 15:00 uur

Startdatum: z.s.m.

Einddatum: 31-10-2016

Gemiddeld aantal uren per week: 36

Tarief: zo scherp mogelijk met een plafond van EUR 65,- inclusief alle kosten, exclusief BTW

Branche:

Bank/ verzekeraar

Bijzonderheid:

In de maand juli is het niet mogelijk om de eerste 3 weken vakantie op te nemen. Bij 36 uur is het mogelijk om 1 dag thuis te werken.

Specifiek:

Met ruim 3000 collegae werkt men aan een omslag in de bankenwereld. De groep staat voor de uitdaging om de menselijke maat terug te brengen binnen bankieren, men wil het bankenlandschap hernieuwen en de klantbelangen voorop zetten. Ze zijn goed op weg en jij kunt er deelgenoot van zijn.

Functieomschrijving:

Als Senior Financial Accountant ben je (mede) verantwoordelijk voor het maandelijks vaststellen van de resultatenrekening en balans van de diverse merken van deze eindklant. Daarnaast stel je rapportages op en werk je samen met verschillende afdelingen binnen en buiten de financiële functie om de rapportage kwaliteit en de processen te verbeteren. Naast het uitvoeren van de rapportage functie ben je verantwoordelijk voor de participatie in projecten en verdiep je je in complexe financiële vraagstukken.

Verantwoordelijkheden:

* Rapporteren van de resultatenrekening en balans van de klant

* Implementeren van business service agreements met aanleverende partijen in het financieel rapportage proces

* Zorgen voor goede rapportagedossiers

* Verdiepen in complexe vraagstukken met betrekking tot de financiële rapportages

* Optimaliseren van de rapportageprocessen

Functie-eisen:

* Hbo/WO opleiding in een financieel-bedrijfseconomische of accountancy richting;

* Minimaal 7 jaar relevante werkervaring bij voorkeur bij een financiële instelling

* Ervaring met financiële rapportage- en consolidatiesystemen (kennis van Oracle Financials is een pre)

* Kennis van finance processen bij financiële instellingen

* Ervaring met inrichting van processen en procescontroles

* Ervaring met Microsoft office producten, specialist in ExcelJe staat stevig in je schoenen, vervult graag een spin in het web positie, en weet anderen mee te krijgen. Je bent een proactieve teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch sterk en kan zaken snel overzichtelijk en inzichtelijk maken. Je bent initiatiefrijk, probleemoplossend en uitstekend in staat om projectmatig te werken.

Competenties:

Je staat stevig in je schoenen, vervult graag een spin in het web positie, en weet anderen mee te krijgen. Je bent een proactieve teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch sterk en kan zaken snel overzichtelijk en inzichtelijk maken. Je bent initiatiefrijk, probleemoplossend en uitstekend in staat om projectmatig te werken.Source link