Mijn persoonlijke interesses

Scrum Master

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Scrum Master

Scrum Master

On februari 11, 2016, Posted by , In Harvey Nash, With Reacties uitgeschakeld voor Scrum MasterVoor een directe eindklant in Utrecht is Harvey Nash op zoek naar een

Scrum master

Standplaats Utrecht

Start zsm in overleg

40 uur per week

maximaal 1 jaar.

Wie zijn wij?

Wij helpen ondernemers met starten, innoveren en ondernemen, in binnen- en buitenland. Wij doen ons werk waar de overheid een rol heeft en laten zoveel mogelijk over aan de markt zelf. We zijn een landelijke, middelgrote publieke organisatie en zijn te vinden op 19 plekken in Nederland.

Onze website is ons 20ste en grootste filiaal. Met betrouwbare en actuele digitale informatieproducten en verschillende diensten zorgen we dat ondernemers groeikansen optimaal kunnen benutten.

Wat ga je doen?

Het online team van de Kamer van Koophandel groeit hard. Waren we begin 2015 met één Scrum-team, nu zijn het er drie! Daarom zoeken we een Scrum Master die ons helpt onze Scrum naar een hoger niveau te tillen. Interessant?

Ons webteam

Binnen onze organisatie neemt het online team een bijzondere plek in. Een indruk.

Hippe tools

Gezien de publieke functie van de website krijgen veiligheid en stabiliteit veel aandacht. Binnen dat kader gaan we met onze tijd mee. Samen werken we aan een site die is opgebouwd in .NET, HTML5,CSS3 en Javascript. Geïnspireerd door methodes als SMACSS en BEM, schrijven we begrijpelijke, herbruikbare codes. Als je niet schrikt van termen als jQuery, Sass, Gulp, Dust.js, dan kunnen jij en onze developers goed door één deur.

Multidisciplinair

We zijn een team met interactie-ontwerpers en visueel ontwerpers, ackend/frontend developers en testers. Een bonte collectie van interne en externe specialisten, van frisse frontenders tot doorgewinterde designers.

Scrum

Wij zijn best trots op hoe we samenwerken: agile, met scrum. Om de paar weken leveren we werkende resultaten op die we direct publiceren. We werken in een grote, open ruimte waarin elk team zijn eigen plek heeft. Zijn we niet fysiek op kantoor, dan houden we contact via Slack of onze backlog in JIRA.

En jij?

Jij bent een doorgewinterde Scrum Master. Je gaat al jaren mee in het vak en hebt al heel wat moois helpen bouwen. Als we dan met elkaar kennismaken, laat je ons zien in welke teams jij werkte

Teams die jij succesvoller maakte en die je hielp om waardevollere producten te leveren, elke sprint weer.

Scrum Master skills

* Agile is jouw tweede natuur en je spreekt vloeiend Scrum.

* Je bent een gecertificeerde Scrum Master en beschikt over meer dan 2 jaar aantoonbare ervaring.

* Je bent een sterke communicator en praat gemakkelijk met stakeholders, product owners, scrum masters en developers.

* Je hebt een onstilbare honger naar verbetering en deelt gevraagd en ongevraagd constructieve feedback.

* Pre: je hebt ervaring met het ondersteunen van meerdere teams tegelijkertijd, bijvoorbeeld met het framework Scrum Nexus.

Een echte leading player

* Je weet waarmee je bezig bent en hebt al genoeg epic fails en great successes meegemaakt. Daarmee draag je bij aan de collectieve wijsheid van ons team.

* Je houdt jezelf en collega’s actief op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied (en daarbuiten).

* Jij doet alles voor je team, dat is duidelijk. Want met de mensen die beter zijn in bepaalde zaken dan jij, bouw je pas echt mooie dingen.

* Je bent niet alleen een goede teamplayer, als het nodig is, deins je er niet voor terug om de leiding te nemen.

Functie-eisen:

* 2 jaar of meer aantoonbare ervaring als Scrum master;

* Ervaring met het ondersteunen van meerdere teams tegelijk, bijvoorbeeld met het framework Scrum Nexus;

* Is op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en daarbuiten en draagt dat uit naar het team.

Aanbiedingen mét CV en onder vermelding van tarief (all-in, exclusief BTW), dienen uiterlijk 5 februari om 12:00 uur in ons bezit te zijn.Source link