Mijn persoonlijke interesses

lead developer Sap Cloud4Sales

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  lead developer Sap Cloud4Sales

lead developer Sap Cloud4Sales

On november 2, 2016, Posted by , In Harvey Nash, By , With Reacties uitgeschakeld voor lead developer Sap Cloud4SalesVoor een opdrachtgever in Duiven zoekt Harvey Nash :

Lead developer met kennis van SAP Cloud4Sales.

Binnen het kader van de wet DBA ís bij een eventuele inzet een payroll constructie van toepassing. Een vast dienstverband bij een van onze gewaardeerde leveranciers is vanzelfsprekend ook een mogelijkheid.

Werkzaamheden:

Je bent lead developer bij het opzetten van een Proof Of Concept tbv Omgevingsmanagement. Hiervoor zullen we nieuwe tooling gaan inzetten, Sap Cloud4Sales.

Competenties:

Je bent een gedreven professional en draagt dit ook uit en bevordert daarmee de samenwerking met zowel IT en business collega’s.

Je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat en bent in staat de daarvoor benodigde acties zelf op de juiste wijze te plannen en te organiseren om tijdig resultaat te kunnen opleveren.

Je bent communicatief vaardig, legt actief contacten en kunt goed uit de voeten met verschillende gesprekpartners. Je bent procedureel en procesmatig sterk, je hebt geen hokjesgeest en werkt zelfstandig. Bovenal ben je een teamspeler die kennis vraagt en deelt. Daarbij maak je heldere afspraken, durf je kritische vragen te stellen en collega’s aan te spreken op hun prestatie en gemaakte afspraken. Verder ben je in staat jezelf goed te verwoorden en zaken op papier te zetten.

Vereisten:

* Je hebt uitgebreide werkervaring en uitstekende kennis van het ontwikkelen in SAP omgevingen (SAP Cloud4Sales en Cloud4Customer, SAP CRM, ISU)

* Je bent in staat om complexe klantgedreven processen te kunnen analyseren.

* Je bent proactief, service gericht en hebt gevoel voor de business

* Ervaring met LEAN en SCRUMSource link