Mijn persoonlijke interesses

(Junior)-Projectmanager-Business-Intelligence-bij-NotuBiz

Home »  Aanvragen »  ICTdienstenonline »  (Junior)-Projectmanager-Business-Intelligence-bij-NotuBiz

(Junior)-Projectmanager-Business-Intelligence-bij-NotuBiz

On februari 11, 2016, Posted by , In ICTdienstenonline, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor (Junior)-Projectmanager-Business-Intelligence-bij-NotuBiz

Bedrijfsnaam: NotuBiz
Vacature: (Junior) Projectmanager Business Intelligence

Vanuit die veranderende klantbehoefte ontstaat er bij NotuBiz een nieuwe, tijdelijke functie. Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie, voor de duur van 6 maanden. Met uitzicht op een vaste aanstelling.

 

(Junior) Projectmanager Business Intelligence (36 – 40 uur)

Tijdelijke functie – 6 maanden

 

Functieomschrijving
Als Junior Projectmanager Business Intelligence ben jij de spin in het web. Zo ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling- en inrichting van data-gerelateerde producten. Dit betekent dat je, in samenwerking met externe en interne stakeholders, in staat moet zijn om klantvragen om te zetten in de juiste productspecificatie. Daarbij zorg je ervoor dat het  product op tijd gereed is en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten is een gedegen analyse van de beschikbare data, en de kwaliteit daarvan je startpunt. Daarna breng  je de benodigde investeringen in kaart en maak je een beschrijving van het ontwikkeltraject.

  • Je geeft strategisch advies over jouw productlijn. Dit betekent concreet dat je bijvoorbeeld een business case of productplan schrijft en advies geeft over de inrichting van de data-architectuur.
  • Als geen ander vertaal jij de behoefte uit- en de ontwikkelingen binnen de markt naar conceptvoorstellen op het gebied van productontwikkeling. Hieronder valt ook het monitoren van wetgeving op het gebied van Open Data en overheidsstandaarden.
  • Je beschrijft de functionele eisen voor producten/diensten.
  • Je stelt functionele testplannen op voor acceptatietesten.
  • Je draagt zorg voor releasenotes, releasevrijgave en de (technische) uitrol naar de markt.
  • Je adviseert salesmedewerkers en klanten over de mogelijkheden van dataproducten.
  • Door klantcontact, dat je zelfstandig onderhoudt, stel je vast welke functionaliteiten nodig zijn binnen onze producten en diensten.
  • Je bent aanspreekpunt voor productvragen uit de interne organisatie.
  • Tot slot lever je periodieke voortgangsrapportages aan de Manager Productontwikkeling.

Source link