Mijn persoonlijke interesses

Java-Software-DevOps-Engineer-gezocht-voor-start-up–op-de-high-tech-campus-in-Eindhoven-

Home »  Aanvragen »  ICTdienstenonline »  Java-Software-DevOps-Engineer-gezocht-voor-start-up–op-de-high-tech-campus-in-Eindhoven-

Java-Software-DevOps-Engineer-gezocht-voor-start-up–op-de-high-tech-campus-in-Eindhoven-

On februari 12, 2016, Posted by , In ICTdienstenonline, With Reacties uitgeschakeld voor Java-Software-DevOps-Engineer-gezocht-voor-start-up–op-de-high-tech-campus-in-Eindhoven-

[ad_1]

Om de technische kennis van het platform inhouse te borgen zijn ze momenteel op zoek naar pioniers die willen helpen dit te bewerkstelligen. Je bent een van de eerste technische mensen en hebt hierdoor onwijs veel invloed en vrijheid. Het team van software engineers gaat het komende jaar fors uitgebreid worden maar momenteel ligt de focus op het aantrekken een ervaren Java Software Engineer die het als een kans beschouwt hier een bijdrage aan te leveren.

Je houdt je bezig met de ontwikkeling van de Java backend van het platform, JavaScript Frontend en Amazon cloud services (AWS). De technische omgeving waarbinnen je ontwikkelt bestaat uit Java, XML, HTML5, JEE, Soap en Rest Webservices, Jenkins, Maven, en SQL.

Je werkzaamheden omvatten vooral nieuwbouw van nieuwe functionaliteiten maar ook hou je je bezig met onderhoud. Je denkt mee met de adviseurs over te realiseren requirements en bent betrokken bij de full life cycle van de vertaling en ontwikkeling hiervan. Omdat de software straks op 10 miljoen devices gaat draaien hou je je ook bezig met de testomgeving die gebouwd gaat worden om na te gaan of het platform dit aankan.

Je hebt kans om enorm veel input te leveren en de mogelijkheid om de lead op te pakken in het team, architectuurvraagstukken aan te pakken en een grote bijdrage te leveren aan de technische toekomst van dit bedrijf.

[ad_2]

Source link

Comments are closed.