Mijn persoonlijke interesses

Functioneel Beheerder/Nederland – Zuid-Holland

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Functioneel Beheerder/Nederland – Zuid-Holland

Functioneel Beheerder/Nederland – Zuid-Holland

On februari 9, 2016, Posted by , In IT-Staffing, By ,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Functioneel Beheerder/Nederland – Zuid-HollandFunctie
Functioneel Beheerder

Expertise

Werkzaamheden
Functioneel beheerder onderzoeksinformatiesystemen.

Beschrijving en de functie-eisen:

Functioneel beheerder onderzoeksinformatiesystemen
Als functioneel beheerder onderzoek-informatiesystemen werkt U in een team met andere functioneel beheerders ter ondersteuning van de informatiesystemen die worden ingezet voor onderzoek. Op dit moment zijn we in een overgangsfase naar een nieuw Research Informatie Systeem, het huidige systeem METIS wordt vervangen door CONVERIS. Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor:
 het configureren en inrichten van het systeem
 Contacten met Key Users voor het afstemmen van wensen en eisen,  
     Contacten met de leverancier voor nieuwe functionaliteiten, updates    en probleemafhandeling,
 Contact met de centrale IT afdeling voor infrastructurele zaken en technisch beheer.
 Organiseren van overleg met relevante partijen, testen en het maken van testplannen, het initiëren en doorvoeren van procesverbeteringen en de vertaalslag naar de systemen.
 
De functie is gepositioneerd binnen de BackOffice van de Universiteitsbibliotheek. Je werkt in een team met andere functioneel beheerders, en met andere (IT-)specialisten op het gebied van metadata en ontsluiten van wetenschappelijke content.

Functie-eisen
Een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een relevante opleiding informatica of informatiekunde, ervaring met en kennis van; methoden voor projectmatig werken, systemen, relevante modellen, standaarden, protocollen en marktpartijen op het gebied van de onderzoeksinformatie. Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, resultaatgericht, goed in het plannen en organiseren.
Je bent proactief, neemt initiatieven als zaken onvoldoende voortgang hebben. Je kan anderen motiveren en je bent in het bezit van voldoende communicatieve vaardigheden om op de verschillende niveaus binnen deze organisatie afstemming te bereiken.
Affiniteit of ervaring met de wereld van het wetenschappelijk onderzoek en een goede beheersing van de Nederlandse taal en het Engels is vereist. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

De inhuurtermijn zal lopen tot 1-8-2016, met een optie tot verlenging.

Aanvraag wordt 26 februari opgepakt

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief

Bijzonderheden

Regio
Nederland – Zuid-Holland

Startdatum
04-02-2016

Duur
6 maanden

Referentienr.
30160169Source link