Mijn persoonlijke interesses

Functioneel Beheerder/Gis, Html, Java, Oracle Sql/Nederland – Drenthe

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Functioneel Beheerder/Gis, Html, Java, Oracle Sql/Nederland – Drenthe

Functioneel Beheerder/Gis, Html, Java, Oracle Sql/Nederland – Drenthe

On februari 9, 2016, Posted by , In IT-Staffing, By ,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Functioneel Beheerder/Gis, Html, Java, Oracle Sql/Nederland – Drenthe

[ad_1]

Functie
Functioneel Beheerder

Expertise
Gis, Html, Java, Oracle Sql

Werkzaamheden
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert ondernemers bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving.
Het doel is om kansen van ondernemers te vergroten en hun positie te versterken. RVO.nl werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. De organisatie bestaat sinds 2014 en is ontstaan uit een fusie van Agentschap NL en Dienst Regelingen. Ook zijn er taken van de Productschappen ondergebracht. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stelt dienstverlening aan de ondernemer centraal. Door slimme organisatie en digitale dienstverlening zorgt de rijksdienst voor een soepele en optimale dienstverlening.RVO.nl werkt in binnen- en buitenland samen met overheden, kennisinstellingen, internationale organisaties en tal van andere partnerorganisaties. RVO.nl is haar digitale dienstverlening aan het optimaliseren. Binnen het kennisteam beheer in Assen van Informatiemanagement en Procesontwerp zijn wij voor een periode van 5 maanden op zoek naar één functioneel beheerder die het team in Assen tijdelijk komt versterken. Het takenpakket van het team omvat de ondersteuning op het gebied van digitale dienstverlening van RVO aan ondernemers. Het gaat hierbij om het beheren van diverse componenten, zoals transactieportalen, e-formulieren en webservices. Daarnaast zal deze functioneel beheerder ondersteunen bij het realiseren en beheren van de Gecombineerde Opgave 2016. De Gecombineerde opgave is een jaarlijkse opgave voor agrarisch ondernemers. Met deze opgave leveren agrarisch ondernemers gegevens aan voor de landbouwtelling, de mestwetgeving en een aantal subsidies. Daarnaast kunnen ze hierin uitbetaling aanvragen van betalingsrechten en de subsidie voor agrarisch natuurbeheer.

Binnen het kennisteam beheer in Assen van Informatiemanagement en Procesontwerp zijn wij voor een periode van 5 maanden op zoek naar één functioneel beheerder die het team in Assen tijdelijk komt versterken. Het takenpakket van het team omvat de ondersteuning op het gebied van digitale dienstverlening van RVO aan ondernemers. Het gaat hierbij om het beheren van diverse componenten, zoals transactieportalen, e-formulieren en webservices. Daarnaast zal deze functioneel beheerder ondersteunen bij het realiseren en beheren van de Gecombineerde Opgave 2016. De Gecombineerde opgave is een jaarlijkse opgave voor agrarisch ondernemers. Met deze opgave leveren agrarisch ondernemers gegevens aan voor de landbouwtelling, de mestwetgeving en een aantal subsidies. Daarnaast kunnen ze hierin uitbetaling aanvragen van betalingsrechten en de subsidie voor agrarisch natuurbeheer. Bij gebleken geschiktheid kan de functioneel beheerder ook ingezet worden op andere trajecten in dit werkveld.

De functioneel beheerder is in staat een brug te slaat tussen business en IT. Hij/zij is goed in communiceren en organiseren en kan goed samenwerken. Hij/zij weet het werk goed te organiseren, behoudt het overzicht en weet dat ook over te brengen.
De functioneel beheerder heeft actuele kennis van Frontend Applicaties en bijbehorende technieken (Java, HTML5, XML), en heeft ervaring met het uitwisselen van data via webservices. (Bij voorkeur ook met GEO-data/GIS)
Daarnaast is hij/zij een kei in het bevragen en het bewerken van databases op basis van (Oracle) SQL, en het analyseren van deze data.

Medewerker moet zelfstandig kunnen werken binnen een dynamische politieke omgeving en beschikken over een pro-actieve houding.

Bijzonderheden
Bij het uitvoeren van deze opdracht is VOG verplicht: Ja
Duur: 4 maanden
Startdatum: 24-02-2016.
Optie op verlenging: Ja
Locatie: Assen
Uren per week: 36 uur
Uurtarief (per uur, all-in, ex BTW): Maximaal €74,00
Datum geplande intakegesprek: –
Sluitingsdatum van uw aanbieding: 05-02-2016 aanleveren voor 17:00 uur.
Nominatiedatum Opdrachtgever: 08-02-2016
Branche/Klant: Overheid/Ministerie van Economische Zaken

Regio
Nederland – Drenthe

Startdatum
24-02-2016

Duur
4+ maanden

Referentienr.
10160211

[ad_2]

Source link

Comments are closed.