Mijn persoonlijke interesses

Forever-21–IT-Helpdesk-Support-Medewerker

Home »  Aanvragen »  ICTdienstenonline »  Forever-21–IT-Helpdesk-Support-Medewerker

Forever-21–IT-Helpdesk-Support-Medewerker

On februari 11, 2016, Posted by , In ICTdienstenonline, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Forever-21–IT-Helpdesk-Support-Medewerker

[ad_1]

Zoek jij een afwisselende IT Support functie op onze Europese helpdesk? En heb je zo’n 2 tot 5 jaar relevante werkervaring?

 

Forever 21 heeft een vacature in Bergen op Zoom voor een fulltime:

 

IT Helpdesk Support Medewerker

 

In deze functie ben je samen met het IT Support Team verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden en je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager Europe. Het betreft een afwisselende baan waarbij je veel vrijheid krijgt.

 

Verantwoordelijkheden en taken:

  • Verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, oplossen van problemen en ondersteunen van ons IT systeem (s/w en h/w)
  • Verantwoordelijk voor het installeren van POS, smartphones, netwerklijnen voor winkels door Europa en zorgdragen voor dat nieuwe winkels en nieuwe collega’s tijdig alle benodigde IT oplossingen hebben (inclusief netwerk email accounts en opzetten workstations met standaard OS en applicaties installeren (m.b.v. Symantec Ghost).
  • Verantwoordelijk voor het ondersteunen van winkels door Europa, distributiecentra en het Europese hoofdkantoor in Breda via telefoon, intranet, email, externe partijen, remote control software (Dameware en PC Any Where)
  • Level 1 ondersteuning aan collega’s t.b.v. desktop hardware en applicaties, netwerkverbindingen etc.
  • Documenteren van problemen en zorgen voor follow-up
  • Samenwerken met IT collega’s voor het onderhouden van een compleet en accuraat documentatiesysteem en assisteren bij het testen van nieuwe ontwikkelingen (features en programma updates)

[ad_2]

Source link

Comments are closed.