Mijn persoonlijke interesses

Employee Accounting

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Employee Accounting

Employee Accounting

On februari 12, 2016, Posted by , In Harvey Nash, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Employee Accounting

[ad_1]

Voor een directe eindklant in Urecht is Harvey Nash op zoek naar een Employee Accounting.

Start: z.s.m.

Duur: 3 maanden, optie op verlenging

Inzet: 40 uur per week

Profiel:

Jij ziet de poëzie van cijfers. Maar dat niet alleen. Je bent in je element bij het creëren van financiële transparantie, bepalen van doelstellingen, meten van prestaties en risicomanagement. Want dat is ook binnen deze functie jouw speelveld. Jouw spelregels zijn ook dezelfde als de onze: helderheid en duidelijkheid. Zo help jij ons onze organisatie correct en optimaal te laten functioneren.

Wil jij, in een leuk team, ervoor zorgen dat ons bedrijf een best-in-class finance-organisatie is en blijft? Dan is Finance de plek voor jou.

Afdeling / Project

Finance Operations Accounting

De functie

Als Senior Employee Accounting onderscheid je je van de Employee Accounting op het gebied van allround werkervaring, proactieve verbetervoorstellen en efficiënte en effectieve communicatie. Je geeft op informele basis leiding aan de junioren in het team. Je legt intercompany-transacties vast en schakelt veelvuldig met de afdelingen Accounts Payable, Corporate Accounting en Financial- en Business Control. Je bent uitstekend in staat de werking van ERP-systemen en de samenhang tussen de diverse submodules te doorgronden en verbetervoorstellen te doen om de financiële processen te optimaliseren. In de kern Zorg je voor het tijdig en correct vastleggen van financiële transacties, zowel handmatig als via interfaces van subsystemen. Maak je balansdossiers en specificaties aan, die je ook bijhoudt. Controleer je de grootboekrekeningen. Voer je correct en tijdig SOx controls en I/C reconciliations uit. Voer je procedures uit om een correcte administratieve organisatie en interne controle te borgen. Ben je mede verantwoordelijk voor tijdige periodieke afsluitingen, zoals het sluiten van submodules in ERP en het verwerken en interfacen van financiële transacties.

Vereiste ervaring:

Een afgeronde hbo-opleiding in een financieel-economische richting.

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Uitgebreide boekhoudkundige kennis en ervaring

Voldoende kennis van IFRS/USGAAP/LG Accounting Manual en het gebruik van movement codes om financiële transacties correct vast te leggen.

Goed kennis van Excel, Word en ERP (Oracle).

Competenties:

Een sterk analytisch vermogen: je kunt goed schakelen tussen detailanalyses en proces- of projectmatige activiteiten

[ad_2]

Source link

Comments are closed.