Mijn persoonlijke interesses

Domotica-Monteur-Zuid-Limburg

Home »  Aanvragen »  ICTdienstenonline »  Domotica-Monteur-Zuid-Limburg

Domotica-Monteur-Zuid-Limburg

On februari 14, 2016, Posted by , In ICTdienstenonline, With Reacties uitgeschakeld voor Domotica-Monteur-Zuid-Limburg

[ad_1]

Vind jij het leuk om op de hoogte te blijven van moderne techniek? Houd je van gadgets, vind je het leuk om deze te installeren, maar spreek je ook de taal van de klant? Wij zoeken per direct enthousiaste domotica monteurs in Zuid Limburg. Iets voor jou? Lees snel verder!

Nederlandse huishoudens worden steeds moderner. Op allerlei vlakken maakt moderne techniek ons leven steeds makkelijker, leuker en slimmer. De laatste jaren is hard gewerkt aan een nieuwe innovatie, de Slimme Thermostaat. Hiermee is het mogelijk om niet alleen de temperatuur te regelen, maar ook om energieverbruik bij te houden en kosten te voorspellen. Dit domotica platform is nog volop in ontwikkeling: op termijn zal het hiermee bijvoorbeeld ook mogelijk zijn om via een app apparatuur op afstand in- en uit te schakelen, het huis te beveiligen, of alarmeringen in te stellen.

Eén van onze toonaangevende opdrachtgevers is op zoek naar nieuwe collega’s die willen helpen met de uitrol van deze techniek. Quamba People helpt hen hierbij. Hierbij vinden we het belangrijk dat je net zo enthousiast bent over deze moderne ontwikkelingen als wij!

Wat ga je precies doen?
Om de Slimme Thermostaat aan te sluiten zul je op verschillende plekken in huis werkzaamheden verrichten. Allereerst vervang je de oude thermostaat. Vervolgens plaats je indien nodig een nieuw stopcontact in de meterkast en sluit daar verbruikssensoren op aan. Ook in de cv-ketel zul je op secure wijze modules aanbrengen. Tenslotte verbind je alles via een draadloos netwerk en geef je de klant uitleg over hun nieuwe Slimme Thermostaat. Het is hierbij belangrijk dat je de klant tevreden achterlaat!

[ad_2]

Source link

Comments are closed.