Mijn persoonlijke interesses

Data Manager/Etl-processen, Sql/Nederland – Gelderland

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Data Manager/Etl-processen, Sql/Nederland – Gelderland

Data Manager/Etl-processen, Sql/Nederland – Gelderland

On februari 10, 2016, Posted by , In IT-Staffing, By , , With Reacties uitgeschakeld voor Data Manager/Etl-processen, Sql/Nederland – GelderlandFunctie
Data Manager

Expertise
Etl-processen, Sql

Werkzaamheden
Voor onze klant in Apeldoorn zijn we op zoek naar een Datamanager.

Locatie: Apeldoorn
Start: 21-3-2016
Duur: 4 maanden
Inzet: 36 uur/week

De functie
Je prepareert en analyseert interne en externe data (o.a. met behulp van statistische software) met als doel om inzichten te genereren die de schadeketen professionaliseren en verbeteren. Dit om onder andere het commerciële resultaat te verbeteren, operationele processen te optimaliseren, portefeuilleontwikkelingen in kaart te brengen of klantgedrag en ontwikkelingen te voorspellen.
Je draagt met jouw inspanningen direct bij aan het behalen van bedrijfsdoelstellingen.
Je verzamelt databestanden uit verschillende (datawarehouse)systemen en uit externe bronnen met behulp van databewerkingssoftware.
Je combineert en integreert databestanden tot één analysebestand en verricht voorbereidende werkzaamheden.
Je controleert databestanden op volledigheid en vraagt waar nodig missende data op.
Tevens creëer je op verzoek nieuwe variabelen in analysebestanden en je bepaalt – al dan niet in overleg met een senior collega of leidinggevende- geschikte en relevante statistische methoden en technieken.
Daarnaast leg je basis analyseresultaten vast als input voor rapportages voor interne opdrachtgevers. Je onderhoudt intern contact met collega’s van andere afdelingen om te informeren, af te stemmen en kennis over te dragen waar het gaat om datapreparatie en het centraal oplossen van algemene vraagstukken.
Je kunt complexe oplossingen communiceren naar een niet te technisch publiek.

Het profiel
Als Data Manager beschik je over:
– HBO+ werk/denkniveau in de richting van Informatica;
– Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van analytics en data preparatie;
– Technische ervaring (zoals het gebruik van programmeertalen en databases) relevant voor data verwerking, data preparatie en data exploratie. (Bijvoorbeeld: Python, R, SQL (deze ervaring is een must), PHP / web, D3);
– SAS en SAP is pre;
– Hands-on ervaring met ETL processen;
– Tevens ben je oplossingsgericht en communicatief vaardig.

Omdat het om een vervanging tijdens zwangerschapsverlof gaat is het belangrijk dat de kandidaat snel ingewerkt raakt, schadeverzekeringstechnische kennis is daarom ook een pre.
Het is belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling
De afdeling Strategie & Ontwikkeling richt zich op de ontwikkeling en innovatie van de Claims Organisatie. Denk aan strategieontwikkeling, kwaliteit, netwerkbeheer, schaderegelingsbeleid, procesontwikkeling, inkoop van diensten bij partners en innovatie. Het big data programma is een relatief nieuw specialistisch Analytics team dat projectmatig functioneert met een sterke focus op resultaat. Alle aspecten van analytics (data genereren, prepareren, exploreren, modelleren) vallen binnen dit integrale team.

Interesse? Stuur ons je CV, motivatie en uurtarief voor vrijdag 5 februari om 14:00 uur.

Bijzonderheden

Regio
Nederland – Gelderland

Startdatum
21-03-2016

Duur
4 maanden

Referentienr.
30160156Source link