Mijn persoonlijke interesses

Controller, Sector Controller/Nederland – Zuid-Holland

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Controller, Sector Controller/Nederland – Zuid-Holland

Controller, Sector Controller/Nederland – Zuid-Holland

On februari 8, 2016, Posted by , In IT-Staffing, By ,,, , With Reacties uitgeschakeld voor Controller, Sector Controller/Nederland – Zuid-HollandFunctie
Controller, Sector Controller

Expertise

Werkzaamheden
Senior Project Controller (met energie-ervaring)

Locatie: Rotterdam
Uren: 40 uur
Opleiding: HBO

De afdeling Business Control is op zoek naar een gedreven en kritische Senior Project Controller. Je gaat voor de grotere commerciële projecten fungeren als (financieel) sparringpartner voor projectleiders.

Wat ga je doen?
Als Project Controller ben je primair verantwoordelijk voor de bewaking van lopende projecten, zowel in tijd als geld. Je levert een actieve bijdrage aan het 'in control' zijn van projecten en rapporteert aan de Business Controller. Je signaleert en beoordeelt risico's op projectniveau en adviseert daar, gevraagd en ongevraagd, project- en teamleiders over. Je bent een proactieve teamspeler die opereert met gevoel voor de business. Dit is nodig om samen met de business tot de gewenste resultaten te komen. Daarnaast etaleer je een grote mate van zelfstandigheid en ga je resultaatgericht te werk.

Je bent verantwoordelijk voor
– sparringpartner van de projectleider of -manager
– beheersing van projectrisico's
– periodiek opstellen van rapportages over de voortgang, beheersing en forecast van risico's
– opstellen van nacalculaties van projecten
– controleren op juiste en tijdige facturatie van projecten (termijnen, afrekeningen, meerwerk)
– opstellen van financiële projectoverzichten en analyses, ten behoeve van de projectverantwoordelijke alsmede ten behoeve van de Manager Business Control
– zorgdragen voor de juiste toepassing van accounting- en reporting richtlijnen alsmede van relevante externe wet- en regelgeving
– signaleren van verbeteringsmogelijkheden in administratieve processen en deelnemen in verbeterprojecten

Wat breng je mee?
Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve instelling en executiekracht. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie. Daarnaast heb je:
– een afgeronde hbo opleiding in een financiële richting
– minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol
– ben je accuraat en analytisch
– heb je affiniteit met commercieel werk (direct klantcontact) en met technisch werk

een uitdagende job bij een toonaangevend bedrijf dat volop in ontwikkeling is. Je mag rekenen op collega's met passie voor onze dienstverlening en op een prettige, informele werksfeer.

Uurtarief tussen de € 65 en € 72 incl. reiskosten, excl. BTW. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van kennis en vaardigheden.

Graag ontvangen wij bij interesse het cv en de motivatie (zonder persoonlijke motivatie kunnen wij u helaas niet voorstellen).

Bijzonderheden

Regio
Nederland – Zuid-Holland

Startdatum
08-02-2016

Duur
3 maanden

Referentienr.
92160030Source link