Mijn persoonlijke interesses

Administrator, Devops Engineer/Agile, Jenkins, Linux, Puppet, Redhat, Scrum, Tomcat, Vmware, Websphere/Nederland – Noord-Holland

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Administrator, Devops Engineer/Agile, Jenkins, Linux, Puppet, Redhat, Scrum, Tomcat, Vmware, Websphere/Nederland – Noord-Holland

Administrator, Devops Engineer/Agile, Jenkins, Linux, Puppet, Redhat, Scrum, Tomcat, Vmware, Websphere/Nederland – Noord-Holland

On februari 10, 2016, Posted by , In IT-Staffing, By ,, , With Reacties uitgeschakeld voor Administrator, Devops Engineer/Agile, Jenkins, Linux, Puppet, Redhat, Scrum, Tomcat, Vmware, Websphere/Nederland – Noord-HollandFunctie
Administrator, Devops Engineer

Expertise
Agile, Jenkins, Linux, Puppet, Redhat, Scrum, Tomcat, Vmware, Websphere

Werkzaamheden
DevOps Engineer Linux

week 36 uur
Location regio Amsterdam
Start datum 14-Feb-16
Eind datum 31-Dec-16

Description
 
DevOps Engineer Infrastructure (Amsterdam) –  Verantwoordelijke expertrol in het ‘hart’ van IT
Functie met directe impact op de complexe infrastructuur van het bedrijf.

Als Development Engineer Infrastructure werk je dagelijks aan infrastructuur die baanbrekend is in IT. Je hebt alle ruimte om de kennis en ervaring die je elders hebt opgedaan in te brengen bij het ontwikkelen en vernieuwen van doorgaans zeer complexe en grootschalige IT infrastructuren. Je werkt aan projecten die cruciaal zijn voor de continuïteit van het bedrijf en die fundamenteel bijdragen aan de betrouwbare en veilige dienstverlening van het bedrijf aan haar klanten.
Als ervaren Linux specialist werk je mee aan diverse initiatieven om de beschikbaarheid van onze infrastructuur verder te verhogen. Samen met collega's uit het applicatiedomein implementeer je verbetervoorstellen. Daarnaast werk je mee binnen het team om diverse taken op de backlog op te pakken, analyseer je openstaande problemen in de infrastructuur en voer je structurele verbeteringen door.

Je werkt hier direct en intensief samen met de andere Linux DevOps Engineers in je DevOps Team. Dit steeds met als doel je werkzaamheden volgens de hoge kwaliteitseisen die het bedrijf aan haar infrastructuur stelt tot een succes te maken. Je rol is zeer afwisselend en geen dag is hetzelfde, maar jouw belangrijkste taken/resultaatgebieden zijn:
1. Het verder automatiseren van het beheer van de Linux omgevingen;
2. Het beschikbaar stellen van functionaliteiten aan eindgebruikers zonder specifieke Linux kennis;
3. Het upgraden en patchen van alle servers naar de laatste Linux release;
4. Het ontwikkelen en uitvoeren van testen;
5. In nauwe samenspraak met betrokken Operations Engineers helpen bij complexe incidenten;
6. Het meelopen in standby diensten;

Daarnaast lever je een concrete bijdrage aan het optimaal doen verlopen van het Scrum proces. Dit betekent onder meer dat je deelneemt aan Sprint planningen, demo’s, Stand-Ups en aan Retrospectives. En omdat goed teamwerk in onze ogen essentieel is voor het behalen van de beste resultaten vinden we het bovendien erg belangrijk dat je een positieve rol vervult binnen je team en dat je minder seniore leden van je team coached en constructieve feedback geeft op hun werk.

Jouw werkomgeving
Als DevOps Engineer Infrastructure werk je voor de duur van minimaal 3 maanden binnen het Linux team in Amsterdam. Je werkt direct samen met circa 12 DevOps in je eigen team aan het verbeteren van de beschikbaarheid van onze infrastructuur. Bij het bedrijf staat het belang van de klant in alles voorop. Zo zorgen wij dat onze klanten altijd juiste en betrouwbare informatie krijgen waardoor zij in staat zijn om de beste financiële beslissingen te nemen. IT is hierin een bepalende factor.
 
Wij zoeken: een gedreven en analytische DevOps Engineer die in zijn werk kwaliteit altijd voorop stelt
Jij bent iemand die altijd werkt volgens de hoogste kwaliteitseisen in IT. Je bent een echte teamspeler die samen met het team waarin je werkt streeft naar het maximale resultaat in je dagelijkse werkzaamheden. Je bent creatief en brengt graag nieuwe ideeën in. Je weet je weg te vinden in grote organisaties en je beschikt over de vaardigheden om mensen te winnen voor jouw ideeën en zo tot de beste oplossing voor klanten te komen. Daar waar nodig neem je (pro-actief) het voortouw en help je ook minder seniore collega’s in je team de beste prestaties te leveren.

 Daarnaast heb je:
– Een opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond;
– Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een complexe IT omgeving;
– Kennis van en ervaring met Scrum. Ervaring met Continuous Delivery is een pre.
– Ervaring en affiniteit met operations
– passie voor Linux, opensource, scripting.
– Gedegen technische kennis en up to date certificering van Red Hat
– Kennis van VMware is een pré.
– Kennis van tooling zoals Jenkins, Puppet, Satellite is een pré.
– Kennis van Websphere, Tomcat is een pré

VOG is voor eigen rekening

Interesse? Reageer dan met recent cv, motivatie en uurtarief.

Bijzonderheden

Regio
Nederland – Noord-Holland

Startdatum
03-02-2016

Duur
6 maanden

Referentienr.
30160157Source link