Mijn persoonlijke interesses

Verandergidsen 3 FTE

Home »  Aanvragen »  IT-Staffing »  Verandergidsen 3 FTE

Verandergidsen 3 FTE

On March 15, 2019, Posted by , In IT-Staffing, With Comments Off on Verandergidsen 3 FTEEen Verandergids coacht en begeleidt het management en teams op de werkvloer op resultaat gericht sturen en het gedrag passend bij bovenstaande van > naars. De gids richt zich daarbij op gedrag ‘boven en onder de waterspiegel’ met focus op de doelen van het team. Het uiteindelijke doel is leidinggevenden en teamleden te leren zelf efficiënt/effectief te sturen en in het moment te kunnen spiegelen en reflecteren. De verandergids helpt de leidinggevenden met focus aanbrengen, besluiten nemen en effectief vergaderen. De verandergids begeleidt bij het geven van duidelijke kaders en doelen waarbinnen eigenaarschap kan worden genomen.
Interventies van de Verandergids kunnen zowel plaatsvinden in het moment vanaf ‘het balkon’, als in (maatwerk-)sessies waarin het team zich richt op een specifiek (gedrags-)onderwerp.

De gids spiegelt en coacht (team)managers; gidsen begeleiden teams door  bewustwording te creëren en te leren aanspreken. De gids geeft feedback op de teamdynamiek en wat het individu doet in de groep.Source link