Mijn persoonlijke interesses

Productieleider

Home »  Aanvragen »  Harvey Nash »  Productieleider

Productieleider

On July 17, 2017, Posted by , In Harvey Nash, By , With Comments Off on ProductieleiderVoor een opdrachtgever in Amsterdam zoekt Harvey Nash een:

Productieleider.

Een klant op tijd aansluiten is belangrijk. Jij zorgt met onze teamleiders binnen aansluitingen en aanleg en onze aannemers dat klanten goed en op tijd geholpen worden. Zo zorg jij er voor dat Nederland onbezorgd toegang houdt tot ons energienetwerk.

Bedrijfsinformatie

We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. We zijn geen energieleverancier, maar maken het mogelijk dat anderen energie kunnen leveren. Meestal merk je dus helemaal niets van ons. Je drukt op het lichtknopje of zet de verwarming aan. Wij zorgen dat het werkt.

Voor een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Je gaat werken bij het bedrijfsonderdeel Aansluitingen. Het realiseren van de gas -en elektriciteitsaansluiting bij onze klanten, dat is de taak van Aansluitingen. Hieronder valt het klantcontact, de voorbereiding om een aansluiting te realiseren, de uitvoering door de (Combi) aannemer en de afhandeling ervan.

Als productieleider ben jij end-to-end verantwoordelijk voor de productiestroom in het Combi-proces en zorg je in samenwerking met de teamleiders binnen aansluitingen en aanleg en de gecontracteerde aannemers dat alles op dag basis bij is volgens de geldende KPI’s.

In de complexe werkomgeving van de ketens KV en GV R&N leg en onderhoud je de contacten voor de samenwerking. De productieleider houdt dagelijks zicht op alle aspecten van het aansluitproces van cases met een duaal karakter (aanleg hoofdleiding en dienstleiding), vanaf het verstrekken van de opdracht van de klant en/of de opdrachtgever tot en met de administratieve afhandeling. Jij stuurt op de flow van het proces door uitzonderingen te managen en verbeteringen in het proces te initiëren en je bent resultaatverantwoordelijk voor een productiestroom en escaleert naar lijnmanagement bij het achterblijven van prestaties.

De productieleider heeft een ‘;can do’ mentaliteit en is in staat mensen die niet onder jouw hiërarchische aansturing staan te motiveren. Je begrijpt hoe bedrijfsprocessen en de inzet van (groepen) medewerkers optimaal verbonden worden.

Je hebt affiniteit met Operationeel management en resultaatgericht sturen.

Je kunt goed omgaan met veranderingen en onzekerheid en kunt je medewerkers hier goed in begeleiden/coachen. Je bent sterk gericht op het verbeteren van resultaten, je neemt verantwoordelijkheid en geeft het ook. Je bent in staat om sterk en effectief te communiceren. Verder neem je een voortrekkende rol in de regio m.b.t. de team overleggen, team overstijgende projecten en verbeterprojecten.

Voor deze boeiende functie vragen wij kandidaten met

* Minimaal een afgeronde HBO-opleiding

* Minimaal 1-3 jaar werkervaring als projectmanager- leidinggevende

* Kennis en/of ervaring met Operationeel management

* Affiniteit met techniek en bij voorkeur werkzaam geweest in een technische omgeving

* Werken in een klant-contact omgeving

* Ervaring in het opstellen van rapportages en het maken van analyses.Source link